Bio-kalafior

Relacja z biovitalnej hodowli roślin.

BioVitalna woda daje duże efekty we wzroście roślin.

Kwiaty szybciej rosną, jak również warzywa uprawiane w szklarni ogrodowej. Warzywa wspomagane kilkakrotnie BioVitalną wodą szybciej rosną, np. krzaki pomidorów są duże, okazałe, bardzo dużo kwiatów, pomidorki nieco małe ze względu na chłodne lato, zwłaszcza, że jest to Północna Norwegia.

Pietruszka, szczypior rewelacja, buraczki, kalafior. Duże, dorodne, smaczne warzywa, no i oczywiście zdrowe. Dziękuję. ~ DK

Bardzo dziękujemy Pani za tę kolorową relację:)

Wnioski z Pani doświadczeń pokrywają się z naszymi doświadczeniami. Rośliny bardzo dobrze rosną w polu harmonicznej fali. Żywność można też biovitalizować w kuchni, przed jej spożyciem. Bardzo dobrze biovitalizują się warzywa, owoce oraz gotowe dania. Więcej na ten temat w kursie Twoja BioVitalna Kuchnia, dostarczanym z najnowszym modelem BioVitalizera|Bio2O.

Bio~przyswajalność wody i pożywienia.

Zdarza Ci się, że nawet po obfitym jedzeniu masz uczucie niedosytu?
Woda straciła swój słodki smak?
Tyjesz lub tracisz wagę bez powodu?

Możesz to zmienić, korzystając z nowoczesnego wynalazku, który podwyższa parametry wiązań wodorowych w związkach organicznych, występujących w napojach i pożywieniu.

.BioVitalizacja wody i żywności staje się koniecznością. Zmiany w środowisku naturalnym pogorszyły parametry odżywcze pożywienia. BioVitalizer poprawia bio-przyswajalność owoców i warzyw, które w trakcie biovitalizacji zmieniają smak. Owoce stają się słodsze, a warzywa bardziej warzywne:)

Więcej energii w pożywieniu, to więcej sił do życia!

Co to jest „bio-przyswajalność”?

Bio-przyswajalność stanowi jeden z najważniejszych parametrów, charakteryzujących jakość produktów żywnościowych.

Energia odżywcza pożywienia i wody pochodzi z energii słonecznej, magazynowanej w wiązaniach wodorowych związków organicznych. Przetworzona żywność traci tę energię na skutek działania różnych procesów, wykorzystywanych w trakcie przemysłowej produkcji żywności.

Bio-przyswajalność pożywienia związana jest z energetycznym stanem wiązań wodoru, który występuje we wszystkich związkach organicznych. Bio2O podnosi energię wiązań wodorotlenowych H~O~H dzięki czemu Twoje napoje oraz pożywienie mają więcej energii życiowej, a Ty odzyskujesz pełnię sił.


Aktywny biologicznie wodór przywraca energię wodzie i pożywieniu.

BioVitalizer przywraca pożywieniu 100% energii i podnosząc jego bio~przyswajalność.
Dzięki temu w krótkim czasie wracasz do pełni sił!

Słodki i pełny smak wody oraz więcej energii z pożywienia gwarantowane. Zobacz opinie użytkowników!

Biovitalizer jest wynikiem 18 lat prac badawczych nad poprawą parametrów biologicznych wody. Wynalazek działa na zasadzie synergii 9 zjawisk fizycznych /m.in. efekt Lorenza, próżnia, elektrostatyka, fale stojące, lustra elektromagnetyczne, itd/. Sercem technologii są analogowe procesory harmoniczne naszego patentu.


W zdrowym ciele zdrowy duch:)